Chucky's Day Off!


Last Wednesday me n my hubby decide nak jalan2 bawak anak2 g KLCC...bukan utk bershopping..xmampu mak shopping KLCC...huhu

So to avoid traffic jam kitorang nek tren...
Zahra second time naik tren
Fateh n Zahra sgt behave dlm tren.. Alhamdulillah...


Fateh yg super seriuos
Smpi KLCC Zahra tido lg n dah Lunch hour so we decide g mkn kt Food Court Rasa kt tgkt 4/5 kot.. Me teringin na mkn wantan mee sauce mcm dulu2 mse keje kt The Apartment... N my hubby tetibe teringin na mkn ramen Korea cos tgk ramai mkn... Yg penting rupenya dorang pki Shim Yun Ramen tu je. Pastu tmbh seafood bagai...untung gile ok...rasa not bad la..
Wantan Mee Sauce
Then after lunch kitorang jln kt Aquaria... 
After tour mbeli fridge magnet sebagai kenangan...wakaka..feeling tourist..then mkn aiskrim kt New Zealand.. My favourite kalo ari Rabu cos flavour of the day Chocolate Ecstasy.. Mmg syiok!!!


Zahra takut ikan..ngada sangat...

Lepas menunaikan rukun Islam kami bwk Zahra main kt taman n terjun kolam...dah penat mlayan Zahra kitorang pon sggh Isetan jap na beli mknn Fateh tp xde baby bites tetibe terbeli kopi Davidoff yg sememangnya best n sbbnya ada free coffee cup... Then sggh mbeli Rotiboy lalu kami pon pulang ke rumah...

Fateh ni hantu air...

Penuh aktiviti yg mggembirakan anak2 n kanda ckp tu je lah hadiah anniversary yg ke-3 weols...pon boleh lah...

0 comment... add one now