Pre-Ramadhan Sale with Aidijuma

Peminat Aidijuma pastinya menunggu hari ini bagi memborong tudung aj idaman mereka..saya pon look foward to this day tp ntah cmne terhabis duit aritu membeli baju Zahra n Fateh...hohoho

New design yg release today! Byk kan???

Sesampai di The Curve tadi terus meluru ke Aidijuma n honestly this is the first time me join sale aj yg bebetul sale ni..setakat less rm10 dah slalu n pastinya xramai mcm ni lah ..
Mari menjala dan beratur!

Ramainya org xtao na ckp..na pengsan nengoknya..na queue pon pk 2 kali tapi me mencekalkan hati untuk beratur membayar 2 helai tudung for me n 2 for my sis...mmg puas na beratur ngn org yg beli bebyk kan...stress uolss

Gigih sgt kan nak beratur..haruslah..kipas susah mati kan..

Luckily tetibe die open kaunter utk bwh 10 n 5..cpt la sket dpt mbayarnya... Alhamdulillah dptlah tudung idaman walaupon teringin lg yg lain..so kena cekalkan hati wahai ibu..byk lg na pakai duit...hohoho..

Kaunter di tepi tangga kt luar butik...


Thanxs juga kepada my lovely husband yg sudi memsponsored tudung saya..lebiu...

Love.Hate.Wisdom

Shamiera Osment

0 comment... add one now