Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

Semenjak join group #kelabbloggerbenashaari kat FB followers bertambah and bertambah juga kenalan... Seronok group ni because abg Ben pon sangat aktif post di group... So hari ni beliau buat segmen, so jom laju-laju join la..



Latar Belakang Shamiera Osment

Seorang ibu kepada 2 anak bernama Az-Zahra dan El-Fateh... Graduated Master in Gastronomy from UiTM dihatiku..masih jobless... Blogger baru nak belajar... Currently stayed in PJ..so ada event best tolonglah invite ek.. :p

Kelebihan Blog Shamiera Osment

Malu rasanya nak cerita kelebihan blog ni.. So apa pendapat korang ada kelebihan tak? Of course la ada kan.setiap manusia ada kelebihan masing-masing... So SO rasa kelebihan blog ni pembaca boleh mengetahui hal isu semasa dan juga tips-tips parenting.. and also recipes yang mmg confirm jadi dari saya... ^_^"

Impian Sebagai Blogger

Impian sebagai blogger adalah berharap semua coretan mendapat manfaat semua... Nak hp free? Semua orang pon suka benda free nih..kalau diberi peluang apa salahnya..rezeki jangan di tolak kan... SO mmg teringin nak jadi food reviewer and ada travelog sendiri..best kan?

Ok thats all...

Tarikh tutup ? 11/9/2014 , jam 8 malam ! 

Selamat bersegmen semua!

Shamiera Osment

0 comment... add one now