Rumah tangga Mia Ahmad diuji, suami dituduh CURANG!

10:08:00

Rumah tangga Mia Ahmad diuji, suami dituduh CURANG!Alkisah rumah tangga Mia Ahmad heboh diperkatakan oleh netizen baru-baru ini kerana katanya suami beliau curang ketika Mia Ahmad sedang berpantang anak pertama mereka.



Aduyai, memang sedih kalau betul-betul berlaku kan? Waktu berpantang sepatutnya ibu-ibu dalam keadaan yang tenang tanpa sebarang gangguan emosi dengan cerita-cerita yang negatif dari pihak luar. Siapa lah yang berniat jahat dengan family yang baru menimang cahaya mata ni kan?



Natalis Mother Care, pakej natalis mother care, natalis mothercare price, natalis mothercare pakej, natalis mother care viral, natalis mothercare review, natalis mothercare 2018, natalis beauty review,
Mia Ahmad dan Mohd Izham Tarmizi

Natalis Mother Care, pakej natalis mother care, natalis mothercare price, natalis mothercare pakej, natalis mother care viral, natalis mothercare review, natalis mothercare 2018, natalis beauty review,
Sayf Issa penyeri rumah tangga Mia dan Izham

Namun begitu, Mohd Izham Tarmizi menyangkal segala spekulasi yang berlaku dan memaklumkan Mia dalam keadaan tenang bersamanya dan anaknya, Sayf Issa. Mia Ahmad dilaporkan dalam keadaan tenang dan tetap berpantang dengan gembira, lebih-lebih lagi menggunakan perkhidmatan berpantang 5 bintang dari Natalis Mother Care.


Natalis Mother Care, pakej natalis mother care, natalis mothercare price, natalis mothercare pakej, natalis mother care viral, natalis mothercare review, natalis mothercare 2018, natalis beauty review,
Mia Ahmad bersama CL Natalis
Natalis Mother Care, pakej natalis mother care, natalis mothercare price, natalis mothercare pakej, natalis mother care viral, natalis mothercare review, natalis mothercare 2018, natalis beauty review,
Sayf berurut

Seronok melihat Mia Ahmad berpantang dengan Natalis other Care kerana layanan yang diberikan oleh Care Lady mereka sangatlah tip top. Sayf pon dapat berurut dari CL Natalis Mother Care. Untung betul kalau berpantang ada orang uruskan pakai dan makan serta anak kita 24 Jam ni kan? Rasa nak beranak lagi kalau suami nak belanja service Natalis Mother Care ni. Hihi


Natalis Mother Care, pakej natalis mother care, natalis mothercare price, natalis mothercare pakej, natalis mother care viral, natalis mothercare review, natalis mothercare 2018, natalis beauty review,sitinurhaliza,
Datuk CT bersama Natalis Home Car


Perkhidmatan Natalis Mother Care memang dipercayai ramai artis dan juga ibu di luar sana dan diperakui tip top. Seleberiti pertama Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza merupakan salah seorang pelanggan yang berpuas hari dengan perkhidmatan Natalis Mother Care ini. Menu makanan yang disediakan sangat membantu Datuk Siti menjaga berat badan beliau. Me tengok menu berpantang Natalis Mother Care ni memang sangat healthy and yang penting menunya pelbagai.


Natalis Mother Care, pakej natalis mother care, natalis mothercare price, natalis mothercare pakej, natalis mother care viral, natalis mothercare review, natalis mothercare 2018, natalis beauty review, menu pantang,
salah satu menu yang disediakan untuk ibuberpantang

Natalis Mother Care, pakej natalis mother care, natalis mothercare price, natalis mothercare pakej, natalis mother care viral, natalis mothercare review, natalis mothercare 2018, natalis beauty review,
Mat Dan dan isteri.


Mat Dan dan isteri yang baru menimang cahaya mata, Zayne juga menggunakan perkhidmatan Natalis Mother Care. Mereka sangat berpuas hati dengan perkhidmatan Natalis Mother Care dan mungkin akan menggunakan lagi perkhidmatan Natalis Mother Care untuk anak kedua jika ada rezeki lagi. So, suami-suami yang bakal menimang cahaya mata nanti boleh la ushar-ushar perkhidmatan Natalis Mother Care ni kan? Sebagai seorang ibu yang dah berpengalaman berpantang 3 kali memang sangat gembira kalau dapat service macam ni. Tak payah nak susahkan mak dah kan? :)



Anyway, semoga rumah tangga Mia Ahmad kekal bahagia di samping suami dan anak yang comel itu!


You Might Also Like

3 comments

  1. oo..nk story pasal natalis mother care upenye..hehe...baper la yeak service dorang ni...

    ReplyDelete
  2. Seronok kalau diuruskan dengan perkhidmatan yang bagus macam nie..

    ReplyDelete
  3. Perghh lengkap semuaa! Baguih baguih. Best ni. Nak jugaaa lah. Ehhh tapi kc tak kahwin lagi hahaha.

    ReplyDelete

Like us on Facebook

NEWSLETTER