Showing posts from September, 2014

I'm Enough!

Salam Jumaat everyone... This video were dedicated to all woman out there …

Wordless Wdnesday : Giveaway is Coming Really Sooner!

Salam semua. In conjunction of 100 followers , iols dengan sangat feeling akan…

Cons Project Kuala Lumpur

On 20 September 2014, Converse Malaysia had organize an awesome event a…

Wordless Wednesday : 100 Followers Akhirnya...

Tup tap dah ada 100 followers rupanya..tq semua yang sudi follow my blog... N…

Tugasan Kedua Cabaran iPhone 5s

Sudah 2 hari bermula tugasan kedua cabaran iPhone 5s dimana tugasan kedua me…

Happy Birthday Malaysia and Me!

Alhamdullillah praise to Allah saya masih bernafas lagi hingga usia ini... Semo…

Tips Temuduga Pegawai Latihan E41

Assalamualaikum... Entry ni just nak share my experience interview untuk Jawat…

Hadiah Birthday in Advance!

Ini kemenangan pertama saya di bulan September as far as I can remember.. …

Liebster Award

Semalam me telah di tag oleh sis  Norma MaaMieIqi di post beliau untuk Liebs…

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

Semenjak join group #kelabbloggerbenashaari kat FB followers bertambah and ber…

1ST GIVEAWAY BY MELANGKAU GARISAN

Jom join GA yang memang best jugak hadiahnya by  MELANGKAU GARISAN  ... Further…

Wordless Wednesday : El-Fateh Discharged!

I hope this will be the last time he admitted and hope he will grow as a super …

Mencari Side Income???

Bonda sekarang tengah gigih mencari side income setelah lama kegersangan tak me…

Movie Review : As Above So Below???

Last night after Fateh discharged Bonda terus keluar berpoya-poya tengok wayan…

Fly Me to Krabi with Digi and Malindo Air!

The word Krabi makes me think of : A krappi call that makes me smile alone. I…

Load More Posts That is All