Iphone 5s Gadget Impian Setiap Blogger

Walaupun masih baru didalam dunia Blogger tetapi memandang hadiah yang ditawarkan adalah lumayan saya mengambil langkah untuk menyertai contest yang sangat best anjuran Denaihati ini... Contest ini menawarkan bukan 1 tapi 3 iphone 5s kepada pembaca bertuah yang mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan...



Iphone 5s memang impian ramai orang diluar sana yang ingin tampil bergaya dan cantik ketika Selfie..Ini kerana spec front camera yang cantik digunakan untuk berselfie, wefie ang groufie... Walaupun bukanlah suka berselfie sangat tetapi jika berjumpa kenalan yang suka berselfie pastinya terjebak juga dengan kegiatan ini..Dan sekarang juga banyak contest Selfie diadakan dan ini merupakan peluang yang baik untuk memiliki HP idaman ramai ini...

Jennifer Love Hewitt pon selfie jugak!

Walaupun iphone 6 will release soon tapi kalau berpeluang memiliki iphone 5s secara percuma adalah seribu rahmat bagi saya... Mmg terliur jugak iphone 5s yg berkaler-kaler tu especially color Gold..mak aii, mmg nais... Elegant je kan? Tapi kalo nak membeli mmg tak lah..kemampuan tidak mengizinkan lagipon dengan 2k saya boleh menggunakan untuk keperluan anak-anak and juga my small business... Lagipun semenjak menjadi Bonda ni ada duit sikit must hendak membeli baju anak..suka tengok anak bergaya walaupon Bondanya agak lusuh.. Haha...

Terliur x?

So bagi yang ingin turut serta dalam contest yang terhangat di dunia blogger tika ini boleh membaca syarat-syarat yang ditetapkan seperti di bawah:

Tugasan Pertama Cabaran iPhone 5s
  1. Menulis satu entri sebagai tiket untuk ikut serta contest dengan tajuk “iPhone 5s gajet impian setiap blogger”
  2. Pengisian entri adalah bebas tetapi mesti kreatif dan mengikut cara penulisan blog yang betul dengan memasukan :
    • Satu backlinks kepada blog Denaihati.
    • Entri mesti tidak kurang daripada 300 perkataan.
    • Senaraikan semua blog penaja dengan backlinks. Dapatkan senarai penaja di SINI.
  3. Tarikh terakhir menulis entri cabaran iPhone 5s adalah pada 11.59 pm, 24/8/2014.
  4. Peserta diwajibkan meletakan satu banner Denaihati di mana-mana posisi di blog anda. Pilihan banner Denaihati boleh didapati di SINI.
  5. Sila tinggalkan entri cabaran iPhone 5s di SINI.
Semua peserta akan diberi masa dan peluang yang mencukupi untuk bersaing bagi memiliki gajet impian iPhone 5s. Semua penaja juga layak untuk menjadi peserta cabaran iPhone 5s.
Saya turut ingin berterima kasih kepada para blogger yang menyumbang dalam menjayakan contest iphone 5s ini.. Tanpa mereka ini mungkin saya tak boleh na feeling-feeling menang iphone 5s..hihi.. 

So inilah barisan 22 sponsored yang kacak bergaya:


Last but not least saya berharap saya tidak leka dengan tugasan seterusnya bagi merebut peluang keemasan memiliki gadget impian setiap blogger ini...moga berkat kegigihan saya membuahkan hasil sebijik iphone 5s...amin...


Man jada wa jada...

Shamiera Osment

0 comment... add one now