Giveaway Duit Raya Dari BBL

Giveaway Duit Raya Dari BBL



< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya



Good Luck everyone!



{ 8 comments.. read them below or add one }

budakbandunglaici budakbandunglaici 21 June 2015 at 16:35
Salam Ramadhan,
terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

Dah update senarai peserta giveaway,
boleh rujuk entri ini ya
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

Jangan lupa join contest Lazada, boleh menang GoPro atau duit raya cash
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/persiapan-hari-raya-bersama-lazada.html
Sofu Hashim Sofu Hashim 22 June 2015 at 09:54
Good luck
dari segmen yg sama
http://ummi2m2s.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html
MAT NOR MAT NOR 22 June 2015 at 11:40
Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa. Good Luck dari segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman 9 July 2015 at 21:26
Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...
KasihShadz KasihShadz 11 July 2015 at 09:20
Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html
budakbandunglaici budakbandunglaici 20 July 2015 at 14:54
Selamat hari raya..

BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html