Yuna E! News Showcase.

Yuna E! News Showcase. | Hello everyone! Finally I got a chance to update my blog..hihi..mood ke laut sangat sekarang ni..dengan sakitnya pulak kan...


By the way this event dah lame juga, just baru nak update..Neway thanxs to E! Online for choosing me as one the winner and dapat la me pasess ke showcase Yuna ni yang bertempat di The Garden Theater, The Garden Midvalley.


Yuna E! News Showcase, Yunalis zarai, yuna showcase, event with yuna,
a very nice set up stage


My excited sis with the goodies and Ukulele!
Before the showcase, we all di jamu dengan makan-makan canape, cakes and tarts yang di cater oleh Kulcats. Food mmg sedap juga..hew hew..Rezeki dapat makan, kalo x lapo lah dalam hall nanti..hahaha


Handsome Nazim Othman and Betty Rahman at the back

Sambil tu boleh pose2 ngan other artis yang datang seperti Nazim Othman yang hensem, Nabila Huda, Betty Rahman and Fazura ada juga datang tapi lambat...


Yuna E! News Showcase, Yunalis zarai, yuna showcase, event with yuna,
Nabila Huda in the house!

Masuk je hall terus impress dengan stage punya set up...cantik sangat...jadik super excited pulak dengan showcase ni...



DENGAN STATEMENT YUNA YANG BESAR TU...kalo lah boleh g naik stage amik gambar kan..hahaha


Yuna E! News Showcase, Yunalis zarai, yuna showcase, event with yuna,



Showcase ini di rakam so methodnya seperti biasa, tepuk tangan dengan superb bile start.. and Yuna nyanyi je terus melted and goose bumps... I really love Yuna's voice...sangat deep...


Yuna E! News Showcase, Yunalis zarai, yuna showcase, event with yuna,


Banyak juga lagu yang Yuna nyanyi like Falling, Rescue, Lullabies and etc... puas hati juga sebab dapat dengar 2 lagu 2x sebab ada technical issue kena record lagi sekali..haha.. rezeki uols!




Sangat berpuas ati ngn showcase kali ini..Tq again E! Online sebab mengubati kerinduan..eceh!!!


Yuna E! News Showcase, Yunalis zarai, yuna showcase, event with yuna,
Applause to everyone!

Part yang sedih tu sebab x dpt nak selfie ngn Yuna..bodyguard sangat ketat.. sedih.. xramai pon orang kat luar dah pon tapi..ok lah faham Yuna penat sangat.. tapi ok lah dapat autographed kt Ukulele tu...huhu


Yuna E! News Showcase, Yunalis zarai, yuna showcase, event with yuna,
ni lah firstime same tggi ngn Yuna..hihi

Overall it was a great showcase and I love it to the max!

Also read : YunaxSKII Event

Kipas Susah Mati Yuna!

Post a Comment

0 Comments