f

Salam Aidiladha...

Salam Aidiladha untuk semua umat Islam di dunia ni... malam ni tetbe feeling sedih pulak sebab xbalik kampung walaupon esok baru balik tapi tetap sedih... Dengar je takbir raya kat surau tadi terus sayu hati.. dah jadi mak-mak ni mmg hormone lain macam sket...


Neway 2 lil sis pon xdpt blk beraya haji tahun ni..sorang offshore lagi and sorang lagi cik misi..bertugaslah kan... My kanda pon close kedai sehari je so xboleh nak balik raya lelame lgpon jam gila nak ke pantai timur tu...

Apa-apa pon, sup n daging hitam mu tunggu aku datang esok membahammu!


Shamiera Osment

Post a Comment

Thank you for dropping by. All comments are fully your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with open heart!

Happy Blogging.
For any inquiries, email : shamiera_osment@yahoo.com