CoinW Mengambil Tindakan untuk Menunaikan Tanggungjawab Kebajikan Awam dengan Ketibaan Kumpulan Pertama Bekalan Bantuan Bencana di Turki.

shamiera osment
0
CoinW Mengambil Tindakan untuk Menunaikan Tanggungjawab Kebajikan Awam dengan Ketibaan Kumpulan Pertama Bekalan Bantuan Bencana di Turki. | CoinW, pusat pertukaran mata wang kripto bertaraf dunia, telah mengambil tindakan segera dalam memenuhi tanggungjawab kebajikan awamnya berikutan gempa bumi baru-baru ini di Turki yang telah menyebabkan hampir 10,000 kematian di Turki dan Syria setakat 8 Februari. 


Pasukan operasi CoinW Turkey telah membekalkan bahan bantuan secara segera, menghubungi agensi kerajaan tempatan dan pertubuhan kebajikan dan memindahkan kumpulan pertama bahan bantuan ke kawasan gempa bumi. Pasukan tindak balas kecemasan juga telah ditubuhkan untuk terus memantau perkembangan situasi bencana di Turki dan memberikan sokongan penuh kepada operasi bantuan gempa bumi. 


CoinW komited untuk menyediakan bantuan sedaya upaya kepada kawasan yang terjejas, dan memenuhi tanggungjawab sosial korporatnya.


Pada 4:17 pagi waktu tempatan pada 6hb, Turki mengalami gempa bumi besar pertamanya pada magnitud 7.8. Gegaran itu dirasai di Syria, Lubnan, Cyprus, Iraq, Mesir dan Israel. 


Dua hari kemudian, pada 8 Februari, satu lagi gempa bumi berukuran 7.8 magnitud melanda negara pada 13:24, diikuti dengan gempa bumi 5.1 magnitud pada 14:11. Gempa bumi telah mengakibatkan kematian melebihi 11,000 orang di Turki dan negara jirannya.

Gempa bumi berlaku dalam keadaan yang sangat teruk, iaitu semasa musim sejuk yang teruk dan lewat malam. CoinW mengiktiraf keperluan mendesak kawasan yang terjejas dan dengan secepat mungkin membekalkan keperluan harian seperti pemanas, selimut, beg tidur, set cadar, produk kebersihan, air minuman, pakaian bersih, makanan bayi, bank kuasa, but musim sejuk dan kot, tudung dan sarung tangan. 


Bahan-bahan ini telah dihantar ke kawasan bencana pada 8 Februari, ia merupakan bantuan yang sangat diperlukan dan menyelesaikan keperluan mendesak mereka yang terjejas.

Ketua Pegawai Eksekutif CoinW 
berkata, 
“Dalam masa krisis, adalah menjadi tanggungjawab kami sebagai sebuah perusahaan untuk memberikan bantuan dan bantuan gempa bumi. Kami telah bertindak pantas untuk menyokong kawasan bencana sebaik mungkin. Kami komited untuk mengamalkan tanggungjawab sosial kami sebagai platform dagangan mata wang kripto terkemuka di dunia, dan berdedikasi untuk membantu mereka yang berada di kawasan yang dilanda bencana.”

Pada masa ini, gegaran susulan masih dirasai di kawasan pusat gempa. Pertubuhan Kesihatan Sedunia menganggarkan sehingga 23 juta orang boleh terjejas akibat gempa itu, termasuk sekitar 5 juta yang hidup dalam kemiskinan. CoinW memantau keadaan dengan teliti dan menyokong mangsa membina semula rumah mereka secepat mungkin. 


Selain itu, CoinW menyeru semua orang untuk menyertai usaha bantuan gempa bumi dan membantu mereka yang berada di kawasan yang dilanda bencana untuk melalui masa yang sukar ini.


CoinW Malaysia Social Media


Official website: https://coinw.com

Telegram: https://t.me/coinwmalaysiaofficial 
Participate as a global partner with exciting rewards: https://www.coinw.com/ceo/


For any queries and other exciting programs, contact: Community Manager @marsjunejuly on telegram

Tags

Post a Comment

0Comments

Thank you for dropping by. All comments are fully your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with open heart!

Happy Blogging.
For any inquiries, email : shamiera_osment@yahoo.com

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !